Etsimme Suomen Adventtikirkon kokoaikaiseen palvelukseen 

NUORISOTYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaisesti vuoden 2017 loppuun saakka. Tehtävien suunniteltu alkamisajankohta on keväällä 2017, sijoituspaikasta päätetään myöhemmin.
            Tehtäväsi on nuorisotyön suunnittelu ja toteutus yhteistyössä paikallisseurakunnan pastorin tai huoltajan sekä paikallisseurakunnan johtokunnan kanssa. Lisäksi nuorisotyöntekijä tekee yhteistyötä Suomen Adventtikirkon nuorisotyön jaoston kanssa.
            Edellytämme, että haluat sitoutua adventtikirkon sanomaan ja lähetystehtävään sekä että seurakunnan toiminta on sinulle oman osallistumisen kautta tuttua. Tehtäviesi hoitamiseksi sinulla on kyky organisoida ja suunnitella, olet oma-aloitteinen, suoriudut itsenäisestä työskentelystä samoin kuin tiimityöstä, hallitset sähköisten viestimien käytön sekä sinulla on hyvät sosiaaliset ja ihmissuhdetaidot. Luovuus ei ole haitaksi.
            Hakijan eduksi luetaan nuorisotyön tai muu soveltuva koulutus, työkokemus nuorisotyöstä, kokemus vapaaehtoistyöstä nuorten parissa, sujuva englannin kielen taito sekä kyky innostaa ja aktivoida nuoria mukaan seurakunnan toimintaan.
            Palkkaus määräytyy adventtikirkon palkkaluokkien ja henkilön työkokemuksen mukaisesti.
            Kirjalliset hakemukset lähetetään liitteineen (CV) maanantaihin 20.2.2017 mennessä osoitteella Anne Vrcelj, Suomen Adventtikirkko, PL 94, 33101 Tampere. Tiedustelut puhelimitse 03 361 1276 tai sähköpostilla anne.vrcelj(-at-)adventtikirkko.fi.
            Työnantaja pitää itsellään oikeuden olla valitsematta ketään.